2310763400 6932907561 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη kspanopulos@yahoo.gr
 
 
 
 
Κ. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Εύοσμος Θεσσαλονίκη


Η εταιρία μας “Κ. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο, δραστηριοποιείται στον χώρο του γυαλιού από το 1993 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Με πολυετή πείρα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό η επιχείρηση μας είναι στελεχωμένη με τα κατάλληλα άτομα για κάθε είδους εργασία που αφορά το γυαλί.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας υαλοπινάκων καθώς και τις απαραίτητες CE (ΕΝ1279-2) πιστοποιήσεις για κατασκευή ενεργειακών υαλοπινάκων.
 

 


 

 
 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

δημιουργούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας.  Σας παρέχουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βασική αρχή μας είναι η συνεχής ενημέρωση σε ό,τι αφορά τον χώρο έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα σε κάθε είδος υαλοπίνακα.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Εύοσμο και σε όλη την Θεσσαλίνη, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη κατασκευή.

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντάς τους κατασκευές υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Εύοσμο και όλη την Θεσσαλονίκη.